Böcker om lärande och motivation

Anna Tebelius Bodin skriver böcker om hur vi lär och hittar motivation. Böckerna riktar sig till den som själv lär, så väl som till den som undervisar. Böckerna kan köpas på Adlibris och Läromedia.

Vad varje pedagog bör veta – om hjärnan, inlärning och motivation

Den mest efterfrågande fortbildningen – nu nedskriven!

Den nedskrivna versionen av Anna Tebelius Bodins mest efterfrågade fortbildning. Det handlar om vår fyrtiotusenåriga hjärna och kommunikationen mellan den som leder lärande och den som lär. Idéerna sträcker sig från minne, hormoner och stresshantering till bemötande, motivationsfaktorer och detaljerna som gör skillnad.

Lär dig mer på kortare tid - Av Anna Tebelius Bodin

Lär dig mer på kortare tid

1:a tryckningen slut på 3 månader!

En liten bok på 45 sidor som riktar sig till alla som vill förbättra sitt fokus och sin inlärning. Innehåller textmall, lässtrategier, planeringsverktyg, enkla anteckningstips och hur man behåller den viktiga förmågan att tänka under stress. Varje kapitel betonar vikten av att tänka för att kunna minnas.

Tänk - studiestrategier för gymnasiet

Tänk – studiestrategier för gymnasiet

Nu såld i över 11.000 exemplar!

I Tänk – studiestrategier för gymnasiet finns metoder och tankesätt som gör det både lättare och roligare att: sätta upp målsättningar, använda tiden effektivt, läsa med förståelse, skriva strukturerat, minnas effektivt och nå önskade resultat. Det är Annas första bok, såld i 11.000 ex, som nu getts ut i en efterfrågad ny upplaga. Boken används av skolor tillsammans med tillhörande lärarmanual, eller av enskilda privatpersoner. 113 sidor. Kontakta Anna om du är intresserad av lärarmaterialet.

101 tips för framgångsrika studier

101 tips för framgångsrika studier

Lättläst och insprierande om mål, motivation, självbild och verktyg!

101 tips för framgångsrika studier är för elever och lärare som vill ha ett smörgåsbord av kortfattade, enkla och effektiva tips om hur man förbättrar studieresultaten. Bokens tips är indelade i mål, motivation, självbild och verktyg och riktar sig till elever och lärare från grundskolan till högskolan. 95 sidor. Kontakta Anna om du är intresserad av tillhörande lärarmaterial med korta övningar till klassrummet

Nu över 500 föreläsningar och 91% återkommande kunder