Referenser

 • Inspirerande föreläsning som jag verkligen blev helt uppfångad av och gick in i helt och hållet. Intressant och lärorikt om hur man måste tänka på det man ska lära sig och hur hjärnan fungerar när vi läser och lyssnar utan att tänka.

  Inger Strandberg Matteusskolan
 • Tack för inspiration, fakta, och lek! Shit, vet du att du är en citat-maskin oxå, utöver oerhört kunnig, varm, och berörande.

  Johann Rehnberg IHM
 • Hela skolan är jättenöjda med dagen med dig och det blev en bra start med många konkreta idéer inför planeringsdagarna. I år kändes det faktiskt att det var fokus på studieteknik under uppstartsveckorna med eleverna.  Jag hör ofta att någon lärare knyter an till något som du berättade och som de tänker på i sin undervisning.

  Katarina Gezelius, specialpedagog S:t Mikaelsskolan, Mora
 • Det blev en dag då jag fick nytt ljus och nya ord på tankar om inlärning som jag redan jobbat med. Vissa konkreta tips som drastiskt förbättrat min lärargärning.

  Henry Balkeståhl Lärare i Södertälje
 • Föreläsningen var en ögonöppnare och hade så många uppskattade konkreta tips på hur man kan hjälpa sina elever att lättare lära sig.

  Andreas Liljeglimt Nova Academy
 • Stort tack , Anna! Mycket uppskattad dragning!

  Irene Tostar SVT
 • Stort tack för dina föreläsningar hos oss på Katedralskolan! Eleverna och lärarna har uttryckt att de är väldigt nöjda! Jag är jätteintresserad av lärarhandledningen till 101 tips för framgångsrika studier.

  Anna Edqvist, rektor Katedralskolan, Lund
 • Stort tack för din medverkan på vår dag i måndags! Vi är så nöjda efter dagen och dina föreläsningar. Det var stort intresse för dina föreläsningar både inför, under och efteråt. Många reflektioner och frågor. Roligt då det är så angelägna frågor. Vi hoppas få möjlighet att samarbeta med dig igen.

  Lisa Tullgren BoU-förvaltningen Huddinge
 • Skönt med en föreläsare som förklarar på ett begripligt sätt och som lever som hon lär (ritprat och pauser) massor med användbara tips!! Tack Anna

  Eva Coldwell Högavång Olofström
 • Jag var förtrollat från början till slut!! Fick flertal "aha upplevelser" under kvällen och blev sugen på att lära mig mera. Det gav en mycket bättre förståelse för varför vissa saker gör bestående intryck och andra inte. Allt blev serverat på ett lekfullt och lättsamt sätt samtidigt som budskapet gick tydligt fram.

  Chanett Lyholm Brinkens förskola
 • En mycket givande, lättsam och positiv föreläsning med flera tydliga och konkreta exempel på vad som händer, hur hjärnan fungerar i olika sammanhang. Bra exempel på olika sätt att skapa struktur för att underlätta lärandet. Tack för en underhållande föreläsning.

  Pernilla Björling Ericsson
 • Det var en oerhört intressant och inspirerande dag. Jag känner att jag vill fördjupa mig i ALLT! Det var på en lagom nivå, eftersom jag förstår att vi inte kan fördjupa oss i allt på en dag. Du är engagerande och tar upp relevanta saker på ett inspirerande vis. Tack för idag, hoppas att vi ses igen!

  Lovisa Halldén Tele2
 • Man blev delaktig i föreläsningen, då lär man sig på annat sätt än att bara lyssna. Enkla metoder som man använda i vardagen. Saker man bör undvika för bästa resultat att lära sig.

  Marianne Fagerlund Strandnäs Skola, Åland
 • Ett sent tack för den utmärkta workshopen du höll för oss i början på augusti. Eftersom jag ”springer runt” på skolans olika möten så möter jag lärare som i vardagen använder sig av saker du tog upp då, bl.a. frågan om man har gjort sitt bästa. Din workshop lever vidare här på St Erik.

  Anna Sjögren, Specialpedagog S:t Eriks gymnasium, Stockholm

Kontakt

Vill ni ha en paketlösning med ett större antal böcker, fortbildning för personalgrupper inom eller utom skolan?