En 40.000-årig hjärna i en digital omvärld

Anna Tebelius Bodin håller inspirerande föreläsningar och utbildningar om hjärnan och hur den formar vårt sätt att agera på arbetsplatsen, liksom vad som kan förändras. Förutom ett tankeväckande event, blir resultatet högre effektivitet och mer medvetna och motiverade medarbetare.

Boka Anna

På jakt efter föredrag som ständigt får högsta betyg från deltagare ur alla branscher? Anna både inspirerar personalen och ger dem insikter som lever kvar. Aha-upplevelser varvas i högt tempo med konkreta tips om hur hjärnan både påverkar och påverkas vid kommunikation, stress, effektivitet, motivation och välbefinnande.

Läs mer om föreläsningar och workshops →

Aktuella utbildningar

NU ONLINE! Självledarskap utifrån hjärnan – från vetenskap till praktik, ännu plaster i september.

Läs mer här →

Sagt om Anna

  • Tack för inspiration, fakta, och lek! Shit, vet du att du är en citat-maskin oxå, utöver oerhört kunnig, varm, och berörande.

    Johann Rehnberg IHM
  • Det var en oerhört intressant och inspirerande dag. Jag känner att jag vill fördjupa mig i ALLT! Det var på en lagom nivå, eftersom jag förstår att vi inte kan fördjupa oss i allt på en dag. Du är engagerande och tar upp relevanta saker på ett inspirerande vis. Tack för idag, hoppas att vi ses igen!

    Lovisa Halldén Tele2

Kunder

Nu över 800 föreläsningar och 91% återkommande kunder
Anna Tebelius Bodin håller föredrag om utbildning och lärande.

Kontakt

Söker ni en lunchföreläsning eller en längre utbildning för personalgruppen? Vi anpassar utbildningen efter era behov. Har du frågor eller vill boka? Ring eller maila! Tel 08-55 69 69 63.

Lär dig mer på kortare tid - Av Anna Tebelius Bodin

Lär dig mer på kortare tid

Läs mer om boken →

101 tips för framgångsrika studier

101 tips för framgångsrika studier

Läs mer om boken →