En 40.000-årig hjärna i en digital omvärld

Anna Tebelius Bodin håller inspirerande föreläsningar och utbildningar om hjärnan och hur den formar vårt sätt att agera på arbetsplatsen, liksom vad som kan förändras. Förutom ett tankeväckande event, blir resultatet högre effektivitet och mer medvetna och motiverade medarbetare.

Boka Anna

På jakt efter föredrag som ständigt får högsta betyg från deltagare ur alla branscher? Anna både inspirerar personalen och ger dem insikter som lever kvar. Aha-upplevelser varvas i högt tempo med konkreta tips om hur hjärnan både påverkar och påverkas vid kommunikation, stress, effektivitet, motivation och välbefinnande.

Läs mer om föreläsningar och workshops →

Aktuella utbildningar

Ledarskapskursen den 9 mars; Att leda med hjärnan i vardagen – från vetenskap till praktik, är nu FULLBOKAD!

Självledarskap utifrån hjärnan – från vetenskap till praktik, har ännu plaster kvar.

Den 1 april håller Anna i en pedagogisk utbildning tillsammans med Karin Hedén på Resultatbolget; Pedagogik på hjärnans villkor.

Läs mer om aktuella utbildningar →

Sagt om Anna

  • Tack för inspiration, fakta, och lek! Shit, vet du att du är en citat-maskin oxå, utöver oerhört kunnig, varm, och berörande.

    Johann Rehnberg IHM
  • En mycket givande, lättsam och positiv föreläsning med flera tydliga och konkreta exempel på vad som händer, hur hjärnan fungerar i olika sammanhang. Bra exempel på olika sätt att skapa struktur för att underlätta lärandet. Tack för en underhållande föreläsning.

    Pernilla Björling Ericsson

Kunder

Nu över 800 föreläsningar och 91% återkommande kunder
Anna Tebelius Bodin håller föredrag om utbildning och lärande.

Kontakt

Söker ni en lunchföreläsning eller en längre utbildning för personalgruppen? Vi anpassar utbildningen efter era behov. Har du frågor eller vill boka? Ring eller maila! Tel 08-55 69 69 63.

Lär dig mer på kortare tid - Av Anna Tebelius Bodin

Lär dig mer på kortare tid

Läs mer om boken →

101 tips för framgångsrika studier

101 tips för framgångsrika studier

Läs mer om boken →