En 40.000-årig hjärna i en digital omvärld

Anna Tebelius Bodin håller inspirerande föreläsningar och utbildningar om hjärnan och hur den formar vårt sätt att agera på arbetsplatsen, liksom vad som kan förändras. Förutom ett tankeväckande event, blir resultatet högre effektivitet och mer medvetna och motiverade medarbetare.

Kick-off, frukost- eller lunchseminarium

På jakt efter ett uppskattat och inspirerande föredrag för nästa kick-off?  Söker du ett frukost- eller lunchseminarium där deltagarna får insikter om hjärnan som inte lämnar någon oberörd? Aha-upplevelser varvas i högt tempo med konkreta tips om hjärnan, stress, fokus och effektivitet.

Läs mer om föreläsningar →

Utbildningar

Välj en eller två halvdagsutbildningar om ni önskar fördjupning om hjärnan och hur den används effektivt och hälsosamt. Utbildningen handlar om stress, minne, fokus och strukturer, liksom prestation, självbild och effektivitet. Även här är tempot högt och deltagarna bjuds in i interaktiva föreläsningar där alla engageras att tänka.

Läs mer om utbildningar →

Sagt om Anna

  • En mycket givande, lättsam och positiv föreläsning med flera tydliga och konkreta exempel på vad som händer, hur hjärnan fungerar i olika sammanhang. Bra exempel på olika sätt att skapa struktur för att underlätta lärandet. Tack för en underhållande föreläsning.

    Pernilla Björling Ericsson
  • Stort tack , Anna! Mycket uppskattad dragning!

    Irene Tostar SVT

Kunder

Nu över 500 föreläsningar och 91% återkommande kunder

Kontakt

Söker ni en lunchföreläsning eller en längre utbildning för personalgruppen? Vi anpassar utbildningen efter era behov. Har du frågor eller vill boka? Ring eller maila! Tel 08-55 69 69 63.

Lär dig mer på kortare tid

Läs mer om boken →

101 tips för framgångsrika studier

Läs mer om boken →